Имаме заподозрян. Това заяви Иван Демерджиев на излизане от Министерския съвет. Прочетете

...
Имаме заподозрян. Това заяви Иван Демерджиев на излизане от Министерския съвет. Прочетете
Коментари Харесай

Иван Демерджиев за посегателството срещу Гешев: Имаме заподозрени

Имаме обвинен. Това съобщи Иван Демерджиев на излизане от Министерския съвет. 
Прочетете още
Имаме доста насоки, следствието тече. Очевидно е, обаче, че равнището на сигурност на колите, с които разполага НСО, би трябвало да е нараснало, тъй като това, което се е оказало решаващо, е била бронировката на автомобила на основния прокурор Иван Гешев, това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев след незабавното заседание на всички профилирани институции и служби, свикано от премиера Гълъб Донев в Министерския съвет.

Вътрешният министър съобщи, че това е автомобилът с най-.добра отбрана, с която разполага НСО.

“Този терористичен акт е против цялата страна и национална сигурност на България. Ние ще създадем всичко допустимо освен поради него, а поради цялата Прокуратура. Недопустимо е някой да мисли, че това е инсцениран акт, това е несериозно ”, това съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева на митинг пред правосъдната палата в София.

По думите ѝ магистратите желаят да изкажат в лицето на престъпността, че не ги е боязън. " Събрали сме се правосъдни чиновници, които дават живота и здравето си за обществото. Жерви сме на война против прокуратурата - с компромати, медийни офанзиви, изявления, лобистко законодателство и улични митинги. Не съумяха, само че се пробваха да убият основния прокурор. Опитът му за ликвидиране е подбудено освен от предпочитание за физическото му заличаване на лица от престъпния контингент, олигарси и политици, подсъдими и обвинени. С този противен и показателен акт желаят да покажат на всички нас, че с натискането на един бутон могат да убият един човек. Благодарение на Бог нямаше потърпевши, само че на следващия ден този гърмеж може да се намира в дома на всеки един от нас ", съобщи тя. И добави, че по формираното досъдебно произвеждане за туризъм сега се прави втори оглед. 

Според някои от протестиращите магистрати сега се назначават разнообразни експертизи. Категорични са, че изпитват боязън по някои каузи, които преглеждат. Други обаче споделят, че не се опасяват да продължат да работят макар случилото се, което дефинират като последна демонстрация на ненавист. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР